Mommy Mouse

Kaikki Mommy Mouse -vaipat valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista. Laatu, mukavuus ja turvallisuus ovat heidän tärkein prioriteetti ja tuotteet on sertifioitu ÖKO -TEX Standard 100:lla ja heillä on Bluesign CERTIFICATE.

Mommy Mouse -vaipat on suunniteltu ja testattu perusteellisesti, parantamalla niitä suunnitteluprosessin jokaisessa vaiheessa.

Materiaalit on valmistettu erityisesti Mommy Mousea varten puolalaisissa ja muissa eurooppalaisissa neuletehtaissa, mikä mahdollistaa jatkuvan vaipanvalmistuksen laadun ja materiaalien valvonnan.

Söpöjen, ainutlaatuisten hymyilevien Mommy Mouse -kuvien takana on Ola Firlińska-Pilorzille, lahjakas suunnittelija, joka valmistui Lodzin Kuvataideakatemiasta.

Yritys tukee yhteisöään palkkaamalla ammattitaitoista paikallista työvoimaa, mikä osaltaan osaltaan vähentää työttömyyttä alueella. Zator sijaitsee karpinlaaksossa, joka kuuluu Natura 2000 -alueeseen. Paikka on ylpeä luonnosta ja ekologiasta. Mommy Mouse sinulle ekologisia ja terveellisempiä vaihtoehtoja vauvan iholle.

Mommy Mouse -vaipat valmistetaan Puolassa.

Näytetään tuotteet 1-17 / 17

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot