Snowcottonin imut

Imut ovat ainakin alkuvaiheessa mysteeri. Imuja on erilaisia, mutta usein niissä on samoja materiaaleja, kerrokset ja muodot vain vaihtelevat. Snowcottonissa on myynnissä juurikin niitä imuja, joita meillä on itsellään käytössä. Tässä vähän opastusta Snowcottonin imuosastolle.

Olen tässä vuoden aikana testaillut erilaisia hitaita imuja yhdistettynä erilaisiin nopeisiin imuihin. Kuvia klikkaamalla pääset suoraan imun sivulle.

Mama Koala imut, bambumikrokuitu

Kun vaippa on pienimmällä asetuksella, on vauva usein vielä pieni. Alkuun riittää tavallinen mikrokuituimu ja sen alla mini-imu bambuhampusta tai hamppupuuvillasta. Tässä suosittelen Mama Koalan bambumikrokuitua. Niitä on setissä kaksi kappaletta; newborn-kokoinen sekä säädettävä isompi imu. Mini-imu sopii vauvalle nopean imun kanssa. Imu on mitoitettu sopimaan one size-vaippojen pienimmälle asetukselle sopivaksi. Mini-imut toimivat myöhemmin hyvin ohuina buustereina.

Mini-imu

Kun vauva kasvaa ja päästään one size-vaippojen keskiasetukselle niin myös vauvan pissamäärä kasvaa. Tällöin mikrokuidun kaveriksi voi lisätä Muksut-taittoimun. Samoin Mama Koalan bambumikrokuitu on hyvä. Tämä kombo meillä on käytössä edelleen 2-vuotiailla. Bambuhampputaitto onkin kätevä koko vaippaiän imu. Tämän kanssa voi yhdistellä myös muita imuja.

Myllymuksut taittoimu

Snowcottonin verkkokaupasta löytyy myös muita imuja. Mommy Mousen imut sopivat kaikki sekä taskuun että ihoa vasten. Junior-imut ovat tarkoitettu L-koon asetuksille ja ovat todella hyviä imuja taskuun. Niiden alle mahtuu vielä buusteri. Taittoimu on liian tuhti, mutta S-, M- ja L-kokoisten imujen kanssa sopii myös taittoimu.

Mommy Mouse imut S-L
Mommy Mouse imut S-L

Snowcottonin taittoimu taas on kätevä imu sellaisenaan. Siinä on mukana joustofrotee, joka toimii nopeana imuna. Taittoimu taitetaan kolmeen kerrokseen ja näin imukerroksia on vaipassa yhdeksän. Tämän lisäksi alle sopii myös buusteri, esim. Snowcottonin tiimaimu ilman joustofroteeta. Snowcottonin taittoimu on suunniteltu niin, että toisinpäin taittaessa se sopii M-koon vaippaan ja toisinpäin L-koon vaippaan.

Taittoimu

Snowcottonin tiimaimuja voi yhdistellä edellämainittujen imujen kanssa. Tavallisessa tiima-imussa on kaksi kerrosta bambuhamppufleeceä ja taitettuna kerroksia tulee neljä. Ne sopii Snowcottonin taittoimun alle mainiosti. Joustofroteinen tiimaimu on taas oiva nopea imua esim. mikrokuidun tilalle. Alle sopii Myllymuksujen taittoimu. Nämä imut ovat mitoitettu siten, että ne sopivat M- ja L-koon asetuksille.

Tiimaimu
Tiimaimu joustofroteella

Mikäli sinua mietityttää jokin, niin ole yhteydessä. Löydetään sinulle yhdessä sopiva imusetti.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot